Promotii


Promotii active

Servicii:

Pret vechi

Pret promotional

 Consultatie

40 0

Coroana-semifizionomica ceramica/CrCo*

350 250

Coroana fizionomica ceramica pe suport metalic*

 550 400

Coroana fizionomica Zirconiu* Prettau

 1200  750

Coroana fizionomica  Zirconiu* Eco-Line

 700  550 

Albire Profesionala**

 1200  400
 Mărirea buzelor (cu acid hialuronic)  1400  850

 

promotiiAcum puteți plăti pentru serviciile oferite in cabinetul nostru și prin CardAvantaj.

Puteți beneficia de până la 10 rate, fără dobândă (Pentru plata integrală a ratei lunare) .

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atât națională cât și internațională ce oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în rate, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzactie efectuată. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum și pentru a aplica pentru un astfel de card, vă rugăm vizitați www.cardavantaj.ro

*Lucrarile protetice sunt realizate prin tehnologia Cad-Cam din materiale de cea mai buna calitate. Tehnologia Cad-Cam este cea mai moderna tehnologie de realizare a bonturilor implantare si coroanelor dentare din zirconiu pe principiul imprimantelor 3D. Executia acestor lucrari este controlata, pe toata durata, de computer, in acest fel sansele aparitiei erorilor sunt nule.
**Descriere:  Albire profesionala a danturii intr-o singura sedinta. Tratamentul consta in pregatirea dintilor (detartraj, periaj, desensibilizare), protejarea gingiilor prin aplicarea barierei gingivale, folosirea lampii de albit si a substantei active Opalescence.
Albirea poate fi facuta numai pe dinti naturali si integri (fara obturatii, carii sau alte leziuni)